Wednesday, August 11, 2010

Haruskah?


















Ok.. nampak ada org jual ini bag for RM890 only!!! hwaaaa.. aku sukaaaaaaaaaa!!!! Jiwa Kacau.

On my defense.. aku dah lama tak shopping handbag mahal ok.. paling mahal pon masa hantaran kawen dulu... tu pon few hundreds je... since then handbag aku semua less than RM100 je.. tu pon beli baru beli the current one dah takleh pakai... handbag yg aku dok blasah hari2 ni pon beli tepi jalan je... rega RM30...

alkisahnya.. aku byk priority lain.. tak pernah laa terliur meleleh2 tengok handbag mahal2 ni.. tapi ini.... aduuuuhhhh... sangat suka!!!!! Haruskah?

5 comments:

yanie said...

Harus beli kak ijat!!! Sgt cantik!!!!

dinna g said...

beli je jgn pk. kira bday present utk diri ko sendiri tahun ni. nak2 baru pas bday kan... setelah penat2 bekerja, jaga anak & pregnant at the same time, u deserve a treat!

tuan punya said...

hohohoho..

yanie: cantiiiikk kan? kalau laaa derang jual RM500 harusss beli teruusss

dinna: tuh aa.. ikot hati nak aje aku beli terus, tannak pk2... tapi khalis tak berapa nak approved... yerlaa nanti nak deliver.. pastu nak raya lagik... serba salaaahh je aku ni... hiskkk

sitisabri said...

Ijat,
I say the same thing as Yanie n Dinna. Sila beli! hahahaha.. Aku suka gak yg nie! (taste sama la pulak kan? hahahahaha)

tuan punya said...

haha neeettee... kan derang pernah ckp.. taste kita dua selalu samaaa.. hihihi